Fonduri pentru campanie

Am început campania electorală pentru Colegiul 3 Timișoara, zona în care am locuit o bună perioadă de timp și zona în care locuiesc părinții mei.
În această campanie am un număr relativ mic de afișe electorale. Petrec majoritatea timpului pe stradă și în scările de bloc, unde am un contact extraordinar cu oamenii: mă încarcă de energie. Nu dăm mită electorală nu facem promisiuni fantasmagorice. Oferim zâmbete și siguranța faptului că v-aș reprezenta cu forță și eficiență la București. 
Pentru această campanie doresc să folosesc fonduri exclusiv din donațiile celor care cred că în 5 ani de viață publică am făcut ceva semnificativ, care ar trebui continuat. Donațiile pot fi în lei, în contul:

RO09 BRDE 360S V768 2647 3600

conform prevederilor legale.


Vă mulțumesc,
Daniel Funeriu

Comentarii

  1. Alaturi de Base, un adevarat reformator al Romaniei ! Desi mi-au taiat salariul, ii voi vota - cat voi trai !

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Funeriu, Ar ajuta campania si posibilitatea de a va putea vedea postarile pe facebook chiar si fara cont. Este si cazul meu, nu am cont, dar as vrea sa va urmaresc postarile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă felcit pentru faptul că ați candidat la conducerea PMP și vă doresc succes în continuare. Trebuie să aplicăm picătura chinezească până când va fi loc în România și pentru lideri autentici ca dumneavoastră. Dacă îmi permiteți o sugestie, fiți foarte activ prin prietenii din fundație MP în a critica erorile conducerii, e inadmisibil ca PMP să devină un partid pentru o persoană. cele bune,

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România