Noua Lege a Educației Naționale din Statul Paralel. Statul nostru paralel ;)

După aproape 8 ani de la lansarea programului România Educată clasa politică din România nu a reușit nici să producă o nouă Lege a Educației, nici să repare ce a fost stricat din Legea 1/2011 și nici să schimbe ceva substanțial în bine.

Pentru că nu am chef să mă alătur corului plângăcioșilor, vă propun să-i ajutăm. În linkul de mai jos aveți textul a ceea ce cred eu că azi ar trebui să fie Legea Educației Naționale. Dacă tot vor un stat paralel, să le dăm statul nostru paralel și să le dăm noi, care suntem mai deștepți decât ei, o Lege a Educației cu adevărat Naționale. Aveți 1 săptămână să scrieți comentarii pe marginea documentului și, în funcție de ceea ce se obține, voi încerca să sintetizez. Apoi, fie oamenii ăștia de la putere o preiau, le-o dăm gratis, fie, dacă vreți, o putem depune ca inițiativă cetățenească. Trebuie doar 100.000 de semnături. E un fleac dacă chiar vă pasă de educație.

Hai cu Statul Paralel.

https://bit.ly/3tJlkhP

Comentarii

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România